Comanda prajituri si torturi de casa la cel mai bun pret!

Prajituri de casa si torturi (cu frisca sau martipan), toate cu ingrediente naturale, diferite forme in functie de cerintele dvs! Preturi intre 30lei - 45 lei/kg, in functie de cerinte.

Pentru detalii si comenzi - Giorgiana 0765.395.616, Brasov.

duminică, 24 ianuarie 2010

La multi ani!

Maine va fi ziua mamei mele, insa si-a sarbatorit-o sambata cu prietenii. Pe langa cele 5 feluri de prajituri pe care le-am facut impreuna, am vazut eu pe site-ul Gabrielei http://www.gabrielacara.blogspot.com/ un tort delicioooos. Bineinteles ca am modificat una alta la el, insa intradevar a iesit un tort "MAGIC" asa cum spunea Gabriela pe site-ul ei.
Momentan o sa pun doar cateva poze si apoi o sa revin cu reteta.
Prajituri: foite cu crema de lamaie...un deliciu acrisor, prajitura casei cu crema de nuca, negresa care e cea mai buna pe care am mancat-o pana acum pt ca am pus mai multa cacao decat trebuia :), prajitura fff simpla cu crema de ness si o prajitura pe care a facut-o mama si nu stiu cum se numeste (e un aluat cu gem si nuca, spuma deasupra si aluat ras), insa este ff buna si aceasta.


In noiembrie a fost si ziua tatalui meu, iar atunci am facut faimosul tort cu crema de lapte al Amaliei, insa la fel ca si la cununie, am pus fructe muuulte.


Yaaaammmy delicioase TOATE!!!!


Revelion 2009-2010

Dragii mei,
Imi cer scuze ca nu am mai prea postat retete, insa din pacate gatesc mai mult mancaruri obisnuite din cauza ca sunt foarte obosita, ajung numai tarziu acasa, de dimineata munca, dupa-masa master...iar in weekend mai mult plecati. Am vazut o groaza de retete deliciose pe bloguri si sper ca incet incet sa le incerc pe toate.

M-am gandit sa va pun cateva poze de la Revelion, insa doar cu aperitivele si cu desertul pt ca la friptura am uitat sa fac poze :)
La aperitive am avut oua umplute, vinete, branza de vaci cu smantana si usturoi, ceva mezeluri si racituri. Pt noi, mai mult decat suficient pt ca mancam fooarte putin. Eu una nici nu am mai mancat friptura pt ca dupa 12 am gustat un pic de peste si altceva nu am mai putut.


Prajiturile mele preferate: tortul Amaliei cu lapte pe care eu il fac sub forma de prajitura si care este prajitura cea mai adorata de toata familia si mai ales de sotul meu care ar fi in stare sa devoreze o tava intreaga in cateva minute si prajitura casei, o delicioasa prajitura cu nuca.
Bineinteles ca nu puteau lipsi fructele ca altfel...ce mai mancam eu? :))



Craciun 2009

La nasa mea de botez






In centrul Brasovului: