- 1 piept de pui
- 3 oua
- faina
- pesmet
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
Se feliaza pieptul de pui, se pune sare, piper, apoi se tavaleste mai intai prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet si se pune la prajit intr-un teflon cu ceva mai mult ulei. La snitel nu am facut poze, eram prea obosita vineri seara.
Ingrediente pentru sos:
- 4 linguri maioneza
- 200 gr smantana
- 1 cutie ciuperci maruntite sau intregi si le maruntiti voi
- 1 cutie porumb
- 6-8 catei de usturoi
- un varf de sare.
Facem o maioneza dintr-un galbenus de ou crud, o lingurita de mustar si ulei. Eu am pus si ceva lamaie (ceva mai bine :))
Apoi amestecam ciupercile cu porumbul, punem usturoiul dat pe razatoarea mica sau facut cu blenderul si apoi adaugam maioneza, smanatana si putina sare daca mai e nevoie.
Noi am servit cu cartofi copti (se curata cartofii, se feliaza si se pun intr-o tava cu putin ulei la cuptor pt aprox 10 min pe fiecare parte)
...o nebunieeee.....Sotul meu a fost de-a dreptul incantat!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu