Ingrediente:
- piept de pui (o punga, o tavita etc)
- 2 legaturi ceapa verd
- 2 vinete potrivite
- 500 gr ciuperci
- 6 rosii
- ulei de masline
- sare
- piper
- 100 ml vin alb
- 100 ml vin rosu
Se curata ceapa, se taie rondele si se caleste in putin ulei de masline. Apoi se adauga ardeiul taiat fasii, nu cubulete, dupa care adaugam si rosiile decojite si taiate cubulete.
Lasam putin sa se inabuseasca, dupa care adaugam ciupercile si le lasam pana isi lasa zeama. Apoi adaugam pieptul de pui si vinetele curatate si taiate cubulete mari.
Lasam sa fiarba bine cu putina sare si piper, iar aproape la sfarsit adaugam vinul alb si cel rosu, patrunjel verde, busuioc si oregano. Mai lasam 10 min la fiert.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu