Ingrediente:
- 2kg ciuperci
- 1 piept de pui mare
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 ardei rosu mare
- 2-3 fire usturoi verde ( sau daca nu, uscat e la fel de bun )
- 1 cutie rosii cubulete
- 100-150 ml vin alb
- sare
- piper
- oregano
- patrunjel
Se taie ceapa mai mare si se inabuseste cu putin ulei...
Se spala pieptul de pui si se taie cubulete mici. Atunci cand ciupercile si-au lasat apa, adaugam pieptul de pui.
Dupa aprox. 20 min de fiert, adaugam rosiile, vinul alb, sare, piper si lasam sa fiarba pana ce sunt gata ciupercile si sosul este consistent ( se poate pune si amidon dizolvat in apa rece in cazul in care nu se leaga bine sosul dupa ce scade apa ).
Bun, buuuun...pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu