Comanda prajituri si torturi de casa la cel mai bun pret!

Prajituri de casa si torturi (cu frisca sau martipan), toate cu ingrediente naturale, diferite forme in functie de cerintele dvs! Preturi intre 30lei - 45 lei/kg, in functie de cerinte.

Pentru detalii si comenzi - Giorgiana 0765.395.616, Brasov.

sâmbătă, 8 august 2009

Pui cu vin, ciuperci si vinete

Reteta de baza este din revista "Bucataria pt toti" (cumpar lunar 4-5 reviste cu retete :D), insa eu am adaptat-o, adaugand ciuperci si vinete. Este o mancare consistenta, cu multe legume cum imi place mie :)).
Ingrediente:
  • piept de pui (o punga, o tavita etc)
  • 2 legaturi ceapa verd
  • 2 vinete potrivite
  • 500 gr ciuperci
  • 6 rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml vin rosu

Se curata ceapa, se taie rondele si se caleste in putin ulei de masline. Apoi se adauga ardeiul taiat fasii, nu cubulete, dupa care adaugam si rosiile decojite si taiate cubulete.

Lasam putin sa se inabuseasca, dupa care adaugam ciupercile si le lasam pana isi lasa zeama. Apoi adaugam pieptul de pui si vinetele curatate si taiate cubulete mari.

Lasam sa fiarba bine cu putina sare si piper, iar aproape la sfarsit adaugam vinul alb si cel rosu, patrunjel verde, busuioc si oregano. Mai lasam 10 min la fiert.



Ca si garnitura merge excelent orezul Basmati, insa si cel normal e la fel de bun. Pofta buna!!!

















































































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu