Comanda prajituri si torturi de casa la cel mai bun pret!

Prajituri de casa si torturi (cu frisca sau martipan), toate cu ingrediente naturale, diferite forme in functie de cerintele dvs! Preturi intre 30lei - 45 lei/kg, in functie de cerinte.

Pentru detalii si comenzi - Giorgiana 0765.395.616, Brasov.

sâmbătă, 14 martie 2009

Broccoli gratinat

Pana acum cateva luni nici nu gustasem vreodata broccoli. Nu stiu de ce, sincer :). Insa undeva in luna ianuarie mi-a venit ideea sa fac un fel de sufle de broccoli gandindu-ma ca ouale, branza, ii vor schimba gustul...si asa a fost...o bunatate!

Ingrediente ( pt 4 portii ):

  • 2 capatani de broccoli ( se gaseste la 500 gr )
  • 2 oua
  • o smantana ( 300 gr )
  • 250 gr cascaval
  • 1-2 linguri de faina
  • sare
  • piper
Se curata broccoli ( se lasa si un pic din codite, exact ca la conopida ), se rupe buchetele mai mici dupa care se fierbe cu o lingurita de sare 5-10 min nu mai mult pt ca se va inmuia prea tare.

Intre timp, ungem un vas yena si il tapetam cu pesmet. Scurgem broccoli de apa si il asezam in vasul yena. Presaram niste sare si putin piper.

Batem ouale, adaugam smantana, faina, apoi cascavalul ras ( 200 gr ). Turnam peste broccoli, si apoi deasupra radem si cele 50 gr de cascaval ramase. Bagam la cuptor pentru 20-30 min in functie de puterea cuptorului.

Si o sectiune:








Se serveste cald cu carne de pui sau cu peste. Noi l-am servit cu ton. Este la fel de bun si rece, insa nu mai este la fel de pufos.

2 comentarii: