Comanda prajituri si torturi de casa la cel mai bun pret!

Prajituri de casa si torturi (cu frisca sau martipan), toate cu ingrediente naturale, diferite forme in functie de cerintele dvs! Preturi intre 30lei - 45 lei/kg, in functie de cerinte.

Pentru detalii si comenzi - Giorgiana 0765.395.616, Brasov.

duminică, 29 martie 2009

Paprikas de pui cu galusti de faina

Ingrediente:
  • 1 legatura de praz
  • 1 ardei gras ( eu am avut in congelator cubulete si ardei verde si gogosari )
  • 4 pulpe
  • o cutie de rosii cubulete
  • 1 smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Pt galusti:
  • 3 oua
  • 5 linguri de faina
  • 1 strop de ulei sau unt cat o nuca topit

Se spala prazul, se taie rondele si se pune la calit. Apoi punem ardeiul taiat cubulete, si dupa 2-3 min adaugam si rosiile.



Intre timp pregatim pulpele ( le luam pielea daca vrem, le portionam ) si apoi le punem pt 5 min fara apa peste praz, ardei si rosii. Adaugam 1l-1.5l de apa, sare si piper.



Atunci cand pulpele sunt aproape fierte pregatim galustile. Batem bine ouale, punem un varf de sare si piper, apoi adaugam faina, amestecand bine sa nu se faca cocoloase, dupa care punem uleiul su untul. Formam cu lingura galusti ca la supa si le punem in paprikas, lasandu-le sa fiarba cam 15 min.




La sfarsit amestecam smantana cu o lingura de faina si punem in paprikas pt a se lega sosul mai bine ( se pune niste sos feorbinte peste smantana si se amesteca bine sa nu se taie atunci cand o punem in paprikas. In loc de faina se poate pune si amidon. Mai gustam de sare si punem patrunjelul verde. Se pote servi cu salata de ardei copti, de rosii si castraveti sau eu am facut salata verde cu leurda....pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu